Toimitus Mediatiedot Jakelutiedot Yhteystiedot
ti 9.12.2008 klo 17:56
Mitäs täällä tapahtuu?
Vastaanottajan sähköpostiosoite (erota useat osoitteet pilkulla):
Lähettäjän nimi:
Lähettäjän sähköpostiosoite:
Viesti vastaanottajalle:

Valkonaamaiset hiipparit valtasivat keskustan

Parisataa ihmistä kokoontui Flash Mobiin Stockmannin edustalle tiistaina.Otto Selenius

Noin 200 naamioon sonnustautunutta ihmistä kokoontui yllättäen seisoskelemaan Helsingin keskustaan Stockmannin edustalle tiistai-iltapäivänä.

– Kun kello löi 16.00, osallistujat laittoivat maskit päähän ja katsoivat kelloa paikallaan viisi minuuttia. Sitten he ottivat naamiot pois ja lähtivät normaalisti jatkamaan omia touhujaan, kertoo tapahtumasta kännykkäkuvan ottanut silminnäkijä.

Muut paikalle sattuneet ihmiset olivat silminnäkijän mukaan tempauksesta hämmentyneitä. Osa taas tiesi tapahtumasta etukäteen ja oli tullut varta vasten katsomaan.

Flash Mob -tyylinen tapahtuma oli Vantaan Vaskivuoren lukion järjestämä, ja ideana oli esittää vastalause kulutusjuhlalle.

2000-luvulla maailmalla alkunsa saaneessa Flash Mob -ilmiössä eri tahot järjestävät tapahtumia, joissa joukko ihmisiä kokoontuu julkiselle paikalle ja tekee jotakin odottamatonta. Helsingissä on aikaisemmin esimerkiksi pudoteltu kolikoita samassa paikassa Stockmannin edessä.

Muut kuvat
Saara Vartiainen
Lukijoiden kommentit » 2 viestiä
10.12.2008 00:38 | Realisti

"vastalause kulutusjuhlalle"

Ja täyttä soopaa. Näyttähän tuollakin joutosakilla olevan osto-vaatteet päällä. Puhumattakaan naamarinvalmistajasta, joka kiittää noiden parin sadan naamarin hankinnasta.
Nämä voisivat aloittaa vaikka siitä, että irtisanovat oman sähkösopimuksen. Sitten, kun elävät siten, kuin "saarnaavat", alkaa uskottavuuttakin olemaan. Siihen asti ovat pelkkiä pellejä.

10.12.2008 18:28 | Realisti

Kuka onkaan pelle

Vaatimuksesi sähösopimuksien irtisanomisista ja mistä lie eivät ole millään tapaa johdonmukaisia. On täysin naurettavaa vaatia moista. Ikäänkuin et voisi esittää kritiikkiä asiaan jos ei omat henk.koht. toimesi täysin tue sitä. Onko niin että minä en voi puhua autoilun ongelmista ja samalla omistaa (ja käyttää autoa)? Tuonkaltainen logiikka on aivan päätöntä ja johtaa tilanteeseen jossa kukaan ei voi keskustella tai ilmaista mielipiteitään mistään asiasta. Soopaa tässä uutisessa on lähinnä sinun kommenttisi.

Kirjoita kommentti:
Otsikko
Kommentti
Nimi
Voit kommentoida tekeillä olevia juttuja, kunnes niiden deadline umpeutuu. Juttuja julkaistaan Vartissa ja Metrossa.