Toimitus Mediatiedot Jakelutiedot Yhteystiedot
to 4.12.2008 klo 11:03  Päivitetty: to 4.12.2008 klo 16:25
Pahoinpitely
Vastaanottajan sähköpostiosoite (erota useat osoitteet pilkulla):
Lähettäjän nimi:
Lähettäjän sähköpostiosoite:
Viesti vastaanottajalle:

Fazer Amica pahoittelee rähinäkekkereitä

Fazer Amica pahoittelee järjestyshäiriöitä Messukeskuksen K-kauppiasliiton illanvietossa. Rähinöinti sattui marraskuun alussa Messukeskuksessa.

Välikohtaus toi Fazer Amicalle kirjallisen varoituksen. Varoituksen antoi torstaina Etelä-Suomen lääninhallitus, ja se johtui tilaisuudessa esiintyneistä vakavista järjestyshäiriöistä, joiden vuoksi poliisi joutui keskeyttämään tilaisuuden. Paikalla oli tuolloin noin 3 500 - 4 000 henkilöä.

Fazer Amica kertoo varautuneensa K-Team Päivien tilaisuuteen huolellisesti. Tapahtumaan oli yrityksen mukaan varattu järjestysmiehiä noin kaksinkertainen määrä verrattuna siihen, mitä viranomaiset olivat edellyttäneet.

Myös tarjoiluhenkilökuntaa oli paikalla 20 enemmän kuin edellisvuonna vastaavassa tilaisuudessa, jolloin ongelmia ei ilmennyt.

– Tulemme käymään tarkasti läpi omat toimintaohjeemme vastaavien tilaisuuksien järjestämisestä ja kehittämään niitä entisestään, jotta tällainen valitettava tapahtuma ei enää toistuisi, sanoo Fazer Amica Suomen toimitusjohtaja Jaana Korhola.

Marraskuiseen nujakkaan eivät osallistuneet k-kauppiaat, vaan muutaman pääkaupunkiseudulta olevan kaupan alan työntekijä. Nujakan seurauksena neljä henkilöä on saanut sakkorangaistuksen, yhden henkilön osalta asia on tiettävästi kesken koskien pahoinpitelyä.

Etelä-Suomen lääninhallitus toteaa, että järjestyshäiriöiden taustalla oli järjestyksen ja anniskelun valvonnan epäonnistuminen tilaisuudessa. Anniskelupaikan järjestyksen valvonta on anniskeluluvan haltijan vastuulla.

Lisää aiheesta
Vartti.fi
Lukijoiden kommentit » 0 viestiä
Kirjoita kommentti:
Otsikko
Kommentti
Nimi
Nyppiikö BB-porukka?
Aikaa jäljellä
Voit kommentoida tekeillä olevia juttuja, kunnes niiden deadline umpeutuu. Juttuja julkaistaan Vartissa ja Metrossa.