Toimitus Mediatiedot Jakelutiedot Yhteystiedot
to 23.10.2008 klo 22:17  Päivitetty: pe 24.10.2008 klo 11:53
Liikenneonnettomuus
Vastaanottajan sähköpostiosoite (erota useat osoitteet pilkulla):
Lähettäjän nimi:
Lähettäjän sähköpostiosoite:
Viesti vastaanottajalle:

Tyttö raahautui bussin mukana

13-vuotias tyttö raahautui bussin mukana muutamia metrejä Helsingin Roihuvuoressa tiistaina puoli viiden aikaan iltapäivällä. Tyttö selvisi uhkaavasta tilanteesta lievähköin vammoin.

Tyttö oli oli jäämässä pois bussista, kun hänen jalkansa juuttui kiinni menneiden ovien väliin. Bussi lähti liikkeelle pysäkiltä tyttö mukanaan, kun yksi matkustajista havaitsi oven raossa jalan. Hän huusi kuljettajalle, että tämä pysäyttäisi linja-auton.

Tyttö ehti raahautua bussin perässä muutamia metrejä. Bussin nopeus ei ehtinyt nousta korkeaksi, koska se oli lähdössä pysäkiltä.

Uhri vietiin sairaalaan tarkastettavaksi. Bussinkuljettajaa epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Vartti.fi
Lukijoiden kommentit » 7 viestiä
24.10.2008 09:16 | Vantaan batman mama

Tyttö raahautui bussin mukana

Busseille saattuu usein näitä läheltä piti tilanteita ja on hyvä, että vihdoinkin puututaan asiaan. Maltti on valttia eikä heti läväytetä ovia kiinni, kun jalka näkyy ulkona. Itsekin jäin ovien väliin ja lapset bussiin, mutta bussiyhtiö kielsi tapauksen ja sanoi ettei tällaista voi tapahtua. Kovat tuomiot kuskeille!

24.10.2008 09:27 | VIlle

Taas

Miksi noi bussikuskit ajavat niin kovaa ja mennään kiireellä ettei tuollaista huomata. Onneksi ei tällä kertaa käynyt pahemmin vrt. muutamat kuolleet bussionnettomuuksissa!

24.10.2008 10:02 | Niimpä.

joo o

on se kumma kun heti kuljettajaa syytetään vaikkei tiedetä on mitä on oikein tapahtunut,useasti näkee kun joku jää juttelemaan kavereiden kanssa bussissa ja sitten tulee se 'ahaa elämys' tämähän onkin minun pysäkki äkkiä ulos ja silloin on jo ovet menossa kiinni kun ovien väliin juostaan ja silloin ei ole kuskin vika jos ei ajoissa ymmärrä poistua kun ovet ovat auki olleet riittävän kauan..........

24.10.2008 11:27 | Minä vaan, epätäydellinen

Miettikääpäs...

Miettikääpäs, montako kertaa päivässä pääkaupunkiseudulla avataan ja suljetaan bussin ovet ja kuinka usein siellä on joku välissä? Taitaa olla promillen luokkaa... Onnettomuuksia tapahtuu aina, vaikka kuljettaja olisi kuinka huolellinen ja tarkka. Meistä kukaan ei ole täydellinen ja siellä kuljettajan penkilläkin on vain ihminen, erehtyväinen. Tietty voidaan ihmetellä, miksi sillä kuljettajalla on niin kiire? Olisikohan aikataulusuunnittelijoiden vihdoinkin aika katsoa peiliin... osasyyllinen onnettomuuksiin kun löytyy ikävän usein sieltä ja sen laatimista kireistä aikatauluista.

24.10.2008 15:34 | Pepe

Onhan busseissa peilit!!!

Kyllä kuljettajan täytyy katsoa sivupeileihin ennen lähtöä ja varmistaa molemmet puolet, että pysäkiltä voi lähteä turvallisesti.
Ei tuollaista saa tapahtua, että joku jää oven väliin ja bussi lähtee liikkeelle.
Kuljettajan pitää katsoa, ettei siellä välissä ole ketään.

24.10.2008 21:18 | ihmettelijä

niin, taas on oven rajoja rukattu!!!

Tietääkseni ovissa on turva toiminto, jottei oven väliin voi jäädä. Niin pitää ne poistaa jotta pääsee nopeemmin liikkeelle ja matkustajien turvallisuus kärsii.

25.10.2008 12:10 | Kiukkuinen Äiti

kuskit välinpitämättömiä

Meillä sattui kesällä tapaus hkl:n bussissa, jossa 1-v. lapseni jäi rattaineen oven väliin. Onni onnettomuudessa, että lapseni kädet olivat sillä hetkellä rattaiden sisäpuolella. Olin painanut "lastenvaununappia", joten kuskin olisi pitänyt huomioida meidät,eikä tällaista tulisi sattua.

Kirjoita kommentti:
Otsikko
Kommentti
Nimi
Joko odotat ensilunta?
Aikaa jäljellä
Voit kommentoida tekeillä olevia juttuja, kunnes niiden deadline umpeutuu. Juttuja julkaistaan Vartissa ja Metrossa.