Toimitus Mediatiedot Jakelutiedot Yhteystiedot
ti 9.12.2008 klo 10:53
Seksuaalirikos
Vastaanottajan sähköpostiosoite (erota useat osoitteet pilkulla):
Lähettäjän nimi:
Lähettäjän sähköpostiosoite:
Viesti vastaanottajalle:

Taksikuski kopeloi nukahtanutta asiakasta

Taksikuski käytti seksuaalisesti hyväkseen Vantaan Korsosta taksitolpalta auton kyytiin noussutta naisasiakasta viime helmikuussa.

Asiakas nukahti autoon. Kuljettaja pysäytti auton syrjäiselle tielle Vantaan ja Sipoon rajalle, ja työnsi kätensä naisen housuihin. Nainen havahtui tilanteeseen, säikähti ja ryntäsi ulos autosta.

23-vuotias mieskuljettaja seurasi naista ulos autosta, ja totesi, että kyydin voisi maksaa seksilläkin. Kuski luovutti naisen vastuttettua.

Nainen käveli noin kilometrin matkan kotiinsa, ja ilmoitti tapahtuneesta heti poliisille.

Vantaan käräjäoikeus tuomitsi taksikuskin seksuaalisesta hyväksikäytöstä vuoden ja kahden kuukauden ehdolliseen vankeusrangaistukseen.

Taksikuski määrättiin maksamaan 1 500 euron korvaus naiselle, sekä suorittamaan 30 tuntia yhdyskuntapalvelusta.

Käräjäoikeudessa painotettiin, että uhri oli tekohetkellä puolustuskyvytön päihtymyksen ja väsymyksen takia.

Mies kiistää teon, ja aikoo viedä asian hovioikeuteen.

Asiasta kertoi Iltalehti.

Vartti.fi
Lukijoiden kommentit » 15 viestiä
9.12.2008 11:32 | matkustaja

Jaahas

Taksitunnukset pois ja potkut.

9.12.2008 12:24 | oi oi oi

ei ei ei

En voi käsittää mitä näiden tämmöisten miesten päässä liikkuu, kuinka voikaan ihminen olla idiootti ja lihan himoissaan, vaarantaa koko oma tulevaisuus jotta saa vähän pimppua.

9.12.2008 13:11 | sepe

viralliseen taksiin

voi aina luottaa Suomessa.... hoh hoijaa... kysy vaikka taksiliitosta. Vältä pimeitä takseja.

9.12.2008 14:02 | minä

ei ole tyttö ainoa

eipä ole ensimmäinen kerta kun kuulen naiselle noin käyneen juhlinnan ja taksimatkan jälkeen... ilmottakaa hyvät naiset poliisille aina häiritsevästä käytöksestä!

9.12.2008 14:18 | Pissis

Jaaha

Täytyypä laittaa korvan taa tämäkin tapaus. Seuraavan kerran kun menen taksilla johonkin, pitää myös aamulla muistaa mennä tekemään rikosilmoitus raiskausyrityksestä ja netota hyvät rahat.

9.12.2008 14:23 | Tane

Missä todistaja/tapauksen näkijä?

Eli ei taaskaan todistajia tai ulkopuolisia tapauksen nähneitä. On tää suomi kyllä uskomaton maa, eihän täällä pian uskalla kotoaan poistua kun joku voi jo syyttää raiskauksesta, ryöstöstä, pahoinpitelystä ym...

9.12.2008 14:41 | nasku

pelastakaa taksisuharit humalaisista naisilta...

voisiko kuskit sitten tehdä asiakkaistaan valituksen kun tarjoovat seksiä kyydin maksuksi tai kopeloivat mieskuskeja ? kyllä saavat kuskiraukat kestää vaikka minkälaisia ehdotuksia etenkin näin pikkujouluaikaan, kieltäytymisen jälkeen syytetään huonosta asiakaspalvelusta tai muusta vastaavasta.

9.12.2008 16:16 | Turvallisuus

Taksikamerat

Joka taksissa on kamerat, jotka ottavat kuvaa matkustajista, ja koko taksin sisämatkustamosta. Pitää kelata nauha alkuun, ja tarkistaa tilanne.

9.12.2008 16:57 | Kyytilöi

Todistaja hukassa

Mutta eikö tapauksella ole näkijää? Kuitunäytteitä, DNA:ta tai muuta? Olen mäkin joskus sammunut taksiin ja kuski on ravistellut hereille, mutta ei ole tullut mieleen syyttää ahdistelusta. Toihan onkin kätevää, ilmainen kyyti ja vielä kipurahat pälle. Sekä ilo siitä että pääsee vaikuttamaan jonkun kuskin elämän.

9.12.2008 17:13 | juhaaa

taksikamerat joka taksissa?

No ei kyllä ole, valitetttavasti.

9.12.2008 20:30 | Päivi

Hyvät rahat?

"Täytyypä laittaa korvan taa tämäkin tapaus. Seuraavan kerran kun menen taksilla johonkin, pitää myös aamulla muistaa mennä tekemään rikosilmoitus raiskausyrityksestä ja netota hyvät rahat."
Et kai luule, että voit vain tehdä ilmoituksen ja saada rahat? Joudut käyttämään aikaa, näkemään vaivaa ja perustelemaan hyvin. Puhumaasi verrataan myös toisen osapuolen versioon ja mahdollisesti ilmenee todisteita kuten silminnäkijöitä (mitä, missä ja mihin aikaan). Voit joutua itse maksajaksi!

9.12.2008 20:48 | taksikuskina +10v

Naiset näin pikkujoulu aikaan ja muutenkin

Jos Taksinkuljettaja jotenkin epäilyttävä jne.. katsokaa ennen kun menette taksiin että keltaisessa kuvussa lukee helsinki tai espoo tai vantaa ja numero pitää olla kuvussa myös, Tarkempaa tietoa www.taksihelsinki.fi

10.12.2008 10:20 | kimmo

miehet haloo ?

Kumma juttu kun taas täällä miehet soimaavat naista valehtelijaksi ja huijariksi.. Helevetin kuustoista teidän kanssa, kyllä sitä kopelointia ihan oikeasti tapahtuu kuin myös niitä raiskauksia, ei ne naiset kaikkea keksi piruuttaan !!

10.12.2008 17:21 | Kädet ratissa

Vaeltavat kädet !!!!!

Kyllä siellä kuljettaja kurssilla opetettiin , että "kuormasta ei syödä "mutta aina mätämunia löytyy joka lähtöön.Tässäkin tapauksessa on sana sanaa vastaan.Naiset voivat tilata myös naiskuljettajan,kun muistaa keskukselle ilmoitaa tilausta tehdessä,näin ainakin "länsirannikolla" turvallista matkaa kaikille...

12.12.2008 12:13 | joppe

Niin niin

mutta voihan se naiskuskikin olla perverssi ja kopeloida

Kirjoita kommentti:
Otsikko
Kommentti
Nimi
Voit kommentoida tekeillä olevia juttuja, kunnes niiden deadline umpeutuu. Juttuja julkaistaan Vartissa ja Metrossa.