Toimitus Mediatiedot Jakelutiedot Yhteystiedot
pe 5.12.2008 klo 06:20  Päivitetty: pe 5.12.2008 klo 13:12
Pahoinpitely
Vastaanottajan sähköpostiosoite (erota useat osoitteet pilkulla):
Lähettäjän nimi:
Lähettäjän sähköpostiosoite:
Viesti vastaanottajalle:

Pahoinpitelijä halusi painia poliisin kanssa

Poliisi sai hälytyksen viime tiistaiyönä miehestä, joka oli pahoinpidellyt entistä puolisoaan tämän asunnossa. Poliisin saapuessa asuntoon mies oli jo poistunut paikalta.

Mies kuitenkin soitti myöhemmin poliisille, kertoi olinpaikkansa ja sanoi haluavansa painia poliisin kanssa. Välikohtaus sattui tiistaiyönä.

Poliisipartio noudatti miehen kehotusta, ja saapui tämän mainitsemaan osoitteeseen Mellunmäen Naulakalliontielle. Mies odotti kädet nyrkeissä kehottaen poliisia tappelemaan kanssaan.

Miehen tullessa tarpeeksi lähelle poliisi sumutti pippurisumutetta miestä kohti. Kun paikalle tuli myös toinen poliisipartio, poliisit laittoivat miehen rautoihin ja veivät hänet putkaan.

47-vuotiasta miestä epäillään pahoinpitelystä ja virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta.

Vartti.fi
Lukijoiden kommentit » 3 viestiä
5.12.2008 09:07 | Outoja juttuja

Polliisi

Poliisi ei uskaltanut ottaa vastaan haastetta, mutta mies sai haasteen, vaikka olikin itse haastaja. Mitä tähän sanoo itse haastattattelia joka haastatteli haastajaa, vai oliko haastateltava kuitenkin haasteen saanut Polliisi?

5.12.2008 09:49 | Just joo

Haastaa vaan

Poliisi olisi saanut haastaa tätä haastajaa pampulla ja tainnuttimella. Täällä on Helsinki täynnä saleja missä tämä herra 47 voi käydä haastamassa, ettei avuttomia ex-avopuolisoja tarvitse haastaa. Näiltä saleilta löytyy myös naispuolisia haastajia jotka mieluusti laittavat kenkää tämän herra 47 persuuksiin.

5.12.2008 14:33 | Vaari

Pamppua vaan

Pitäis kyllä passittaa tuommoiset vaimonhakkaajat kehään miesten kanssa. Voisi tosin käydä näin: http://www.youtube.com/watch?v=2fL03-94LIA

Kirjoita kommentti:
Otsikko
Kommentti
Nimi
Nyppiikö BB-porukka?
Aikaa jäljellä
Voit kommentoida tekeillä olevia juttuja, kunnes niiden deadline umpeutuu. Juttuja julkaistaan Vartissa ja Metrossa.