Toimitus Mediatiedot Jakelutiedot Yhteystiedot
pe 5.12.2008 klo 19:22  Päivitetty: la 6.12.2008 klo 12:47
Liikennerikos
Vastaanottajan sähköpostiosoite (erota useat osoitteet pilkulla):
Lähettäjän nimi:
Lähettäjän sähköpostiosoite:
Viesti vastaanottajalle:

Huumekuski juoksi karkuun poliisikoiralta

Autonsa vastaantulijoiden kaistalle kaahannut huumekuski onnistui pakenemaan poliisikoiralta, mutta ilmoittautui lopulta itse poliisille.

Tapahtumat saivat alkunsa tiistaina kello 17.30, kun hätäkeskukseen tuli ilmoitus Vantaan Metsolassa tieltä suistuneesta autosta. Kulomäentietä pitkin kulkeneen henkilöauton kuski oli jarruttanut ennen Siilitien risteystä, jolloin auto oli lähtenyt liukumaan kylki edellä vastaantulijoiden kaistalle. Auto päätyi lopulta kävelykadulle kaataen mennessään lyhtypylvään ja liikenneopasteen.

Kuski, vuonna 1977 syntynyt vantaalaismies, otti onnettomuuden jälkeen jalat alleen ja pakeni paikalta. Miestä jäljitettiin poliisikoiran avulla, mutta koira tippui hänen jäljiltään.

Kello kahdeksan aikaan illalla kuljettaja kuitenkin ilmoittautui itse poliisille valitellen selkäänsä. Hän oli edelleen 0,52 promillen humalassa ja huumausaineiden vaikutuksen alaisena. Poliisi toimitti hänet selän vuoksi Peijakseen tarkastettavaksi.

Asiaa tutkitaan törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja rattijuopumuksena.

Vartti.fi
Lukijoiden kommentit » 4 viestiä
5.12.2008 21:41 | rambo

jaa

perus korsoa taas...... pikku pöhinöissä jaksaa juosta. vaikka poliisikoiraa karkuun.

6.12.2008 05:12 | mä vaan

tehovalvontaa vaan lisää,nii saadaan liikenne turvalliseksi!!!

Se ei riitä vaikka itse on liikenteessä skarppine ja varuillan,ei tollasilla ole mittään väliä mitä muut ajattelee tai kuin muiden käy,hitto mikä pelle!!Itse asun Korsossa päin ja alue on kyllä muuten ihan rauhallista,mutta nykynuorisolla menee kyl turhan lujaa välillä ratin takana,alvariinsa saa lukea vastaavaa!!Siinon ihan sama miten siivosti itte on liikenteessä ko tommosia on siellä seassa.Nuorille muutenkin 80 kybän lätkä takas!!

6.12.2008 14:34 | joku

vai juoksi karkuun???

Miten otsikkoon voidaan liittää karkuunjuokseminen jos kerran poliisi saapuu paikalle myöhemmin eikä ole ollut takaa-ajamassa huumehörhöä?! Ja sitten kun toinen sattuu ilmaantumaan poliisiasemalle niin johan hänet kiidätetään sairaalaan apua saamaan... Olsi jäänyt vain omanonnen ojaan selkäkipuineen..

8.12.2008 06:46 | .....

ei pikajuoksiakaan

juokse koiraa karkuun. On se niin kova juoksemaan.

Kirjoita kommentti:
Otsikko
Kommentti
Nimi
Nyppiikö BB-porukka?
Aikaa jäljellä
Voit kommentoida tekeillä olevia juttuja, kunnes niiden deadline umpeutuu. Juttuja julkaistaan Vartissa ja Metrossa.