Toimitus Mediatiedot Jakelutiedot Yhteystiedot
la 25.10.2008 klo 13:54
Liikenneonnettomuus
Vastaanottajan sähköpostiosoite (erota useat osoitteet pilkulla):
Lähettäjän nimi:
Lähettäjän sähköpostiosoite:
Viesti vastaanottajalle:

Auto syöksyi kaupan seinään Tikkurilassa

Henkilöauto syöksyi törmäyksen seurauksena lähikaupan seinään Vantaan Tikkurilassa perjantaina. Onnettomuus tapahtui Kielotiellä kello yhdentoista aikaan illalla.

Tapahtumat saivat alkunsa, kun toisen henkilöauton kuljettaja menetti ajoneuvonsa hallinnan.

- Kielotietä ajanut vuonna 1988 syntynyt henkilöautoilija menetti autonsa hallinnan, ajautui vastaantulevien kaistalle ja törmäsi sieltä tulleeseen autoon, Vantaan poliisin päivystävä ylikonstaapeli Raimo Viljanen kertoi.

Viljasen mukaan törmäys oli niin raju, että vastaan tullut auto lensi kävelytielle ja sieltä edelleen kaupan seinään.

Alkoholilla ei ole tiettävästi osuutta onnettomuuteen.

- Kyseessä on mitä ilmeisemmin perjantai-illan revittely, jonka seurauksena auto on karannut nuoren kuljettajan hallinnasta ja aiheuttanut kolarin, Viljanen arvioi.

Viljasen mukaan Kielotiellä rallaaminen on ollut ennen joka viikonloppuista puuhaa.

- Nyt tilanne on kuitenkin rauhoittunut ja tämä on lähinnä tällainen yksittäinen tapaus.

Molemmat autot romuttuivat törmäyksessä, mutta kukaan ei loukkaantunut.

Petra Lehtinen, Vartti.fi
Lukijoiden kommentit » 10 viestiä
25.10.2008 15:50 | paikalla ollut

autosta mikä törmäsi

ottaen huomioon että kyseinen auto pakeni paikan päältä ja löytyi parinsadan metrin päästä hylättynä! törkeä liikenteen vaarantaminen ja heitteille jättö!

25.10.2008 17:08 | Entinen Pilotti

Asukki Kielotieltä

Joo no samalla kadulla sattuu ja tapahtuu melkein joka viikko. Nyt samainen katu pääsi jopa mediaan "hurjastelusta" :D Ilkeetähän se on yrittää nukkumaanmenoa, ku jengi vinguttaa "teiniangsta noppa Corolloita" pitkin öitä tuhatta ja sataa.. Hidasteet vois olla seuraavan kunnanhallituksen käsittelyssä, jokaisiin liikennevaloihin koko pätkällä, muuten voi tulla jopa ruumiita tässä kyseisessä "pimpparallissa". Ennen pelotti, nyt on pilotti ;)

25.10.2008 17:48 | WANHA

WANHA

WANHA

25.10.2008 20:18 | Leena S.

Kielotielle hidasteet

Kielotiellä ajetaan jatkusvasti niin lujaa, että sinne olisi viisainta laittaa tasaisesti koko matkalle hidasteet, kun autoilijat eivät muuten opi. Esimerkiksi pienten lasten kanssa on todella stressaavaa liikkua siellä. Kuuluuko katu Vantaan kaupungin vai jonkun muun instanssin vastuulle? Nyt asiassa tarvitaan vihdoin todella toimintaa, jolla on todellista vaikutusta!

26.10.2008 11:13 | juha

kielotien ralli

itse kielotiellä asuvana voinkin todeta ,että ei ralli ole mihinkään hiljentynyt .kuskit vaan tunnistavat virkavallan autot samantien ja hiljentävät siten vauhtiaan valvonta pitäisi olla ovelampaa virkavallan puolesta eikä aina niin näkyvää,mutta kuitenkin kohtuu säännöllistä.joku jää vielä noiden kaahareiden alle k.o tiellä monta läheltä piti tilannetta ollut jo

26.10.2008 11:59 | Samuli kauppinen

SEATIN omistaja(se mikä oli seinässä)

korjatkaas tohon lehteen tosiaan se että se Punanen Bmw ajoi meitä päin ja iskeydyttii seinään, ja bmw lähti kaahaten siitä karkuun..ajatelkaa jos meille olis käyny jotain,mun muijalla oli tuuria ku bmw tuli suoraa kuskin kulmaan. itse olin apparin paikalla ja vähän pää kolahti...

26.10.2008 15:14 | Herman

voi voi

onpa järkyttävää,,

26.10.2008 17:47 | Niina Saukko

Kummallista toimintaa.

Mikä oli syynä lähteä karkuun? Alkoholi? Huumeet? Olin itse viereisessä ravintolassa ja sinne tuli poliisit ettimään kuskia.Mutta eihän ne sitä edes löytänny.

26.10.2008 21:21 | Iik autot ajaa autotiellä..

tiksimunkki

Kauheeta valitusta tosta tiksimunkista. Entä jos siel on lapsia, no siin vaihees vois kysyä vanhemmilta et mitä ne lapset siel tekee keskellä yötä. Itse asun tikkurilan keskustassa ja minusta on kivaa, että sielä on elämää ja jotain muutakin kuin torikokouksia kävelykadulla. Mitä jos tiksimunkista tehtäs tapahtuma. Siitä vois hyötyä kaupunki ja nuoret... ps.joskus sattuu ja tapahtuu, mutta se on vain elämää...

27.10.2008 11:55 | Tixinmunkki rules

Ja TAAS valitetaan

Asun myös tiksis ja olen ajellut myös tätä kuuluisaa tixinmunkkia......Olisiko mukavaa jos autoja ei näkyisi iltaisin ollenkaa?? Onneksi nuoremmat jaksaa vielä pitää tätä perinnettä yllä....Mutta ajelkaa rauhallisesti tixinmunkkia!!!!!Ette ole kuitenkaan yksin tikkurilassa... Itselläni on ainakin turvallisempi kulkea tikkurilan yössä kun tietää että siellä on PALJON AUTOILIJOITA!Kiitos teille.. =D

Kirjoita kommentti:
Otsikko
Kommentti
Nimi
Voit kommentoida tekeillä olevia juttuja, kunnes niiden deadline umpeutuu. Juttuja julkaistaan Vartissa ja Metrossa.