Toimitus Mediatiedot Jakelutiedot Yhteystiedot
pe 26.9.2008 klo 11:48
Joukkoliikenne
Vastaanottajan sähköpostiosoite (erota useat osoitteet pilkulla):
Lähettäjän nimi:
Lähettäjän sähköpostiosoite:
Viesti vastaanottajalle:

YTV: Länsiväylän kolmannet kaistat joukkoliikenteelle

YTV haluaa säilyttää Länsiväylän kolmannet kaistat joukkoliikenteen käytössä siihen asti, kun Länsimetro ulottuu Kivenlahteen saakka.

Uudenmaan tiepiiri haluaisi ottaa kolmannet kaistat tavaraliikenteen ja osittain henkilöautoliikenteen käyttöön Ruoholahdesta Espoonlahteen.

YTV:n mukaan tarvetta kolmansille kaistoille riittää. Niillä halutaan varmistaa, että matka-ajat pysyvät kohtuullisina Espoon ja Helsingin välillä.

Vartti.fi
Lukijoiden kommentit » 3 viestiä
26.9.2008 18:01 | Myyntiedustaja Mynttinen

Mun käyttöö ne kaistat!

Mun citimaasturi ei haluu seistä ruuhkassa.Kaista mulle!

27.9.2008 21:34 | peikko

Kolmas kaista on säilytettävä bussikaistana. Näin tuetaan joukkoliikennettä. Bussilipun hinnalla pitää päästä perille mutkattomasti ja varmasti! Yksityisautot jonottakoon ruuhkassa tai vaihtoehtona on jättää auto kotiin ja hypätä bussin kyytiin. Ilmaisia parkkialueita voisi laittaa Länsiväylän varteen, näin voisi osan matkasta kulkea autolla ja osan bussilla. Monia keskustaan menijöitä palvelisi tällainen yhdistelmä. Nyt autolla pitää körötellä keskustaan, hanasaaren parkkialue on usein täynnä, ja siinä lisäksi harmittaa kun pitää maksaa seutulippu. Ruuhkat vähenisi, jos tällainen parkkialue löytyisi Omenan kohdalta tai jopa vähän ennen sitä??

28.9.2008 14:49 | max

Miksi se Hanasaaren pysäkki ei voi muuten olla Helsingin puolella? Törkeää rahastusta YTV:ltä. Kaistat autoille tai sitten palvelut paremmiksi.

Kirjoita kommentti:
Otsikko
Kommentti
Nimi
Nyppiikö BB-porukka?
Aikaa jäljellä
Voit kommentoida tekeillä olevia juttuja, kunnes niiden deadline umpeutuu. Juttuja julkaistaan Vartissa ja Metrossa.