Toimitus Mediatiedot Jakelutiedot Yhteystiedot
ti 2.12.2008 klo 15:38
Kulttuuri
Vastaanottajan sähköpostiosoite (erota useat osoitteet pilkulla):
Lähettäjän nimi:
Lähettäjän sähköpostiosoite:
Viesti vastaanottajalle:

3-vuotias voitti luontokuvakisan

Voittajakuva "Sienten silta"Terho Thorel

Luonto-Liiton järjestämän lasten ja nuorten luontokuvakilpailun voittajat on julkistettu. Pääpalkinnoista kaksi meni pääkaupunkiseudulle ja yksi Tampereelle.

Alle 13-vuotiaiden sarjavoiton nappasi vasta kolmevuotias Terho Thorel Tampereelta. Voittoisa kuva kosken yllä lepäävästä lahopuusta oli tuomariston mielestä tyylikkäästi rajattu.

Espoolainen 20-vuotias Laura Weckman voitti 19–30-vuotiaiden sarjan valokuvallaan "Halli haukottelee". Korkeasaaren harmaahylkeellä oli tuomariston mielessä kuvassa hauska ilme ja kuvan tekniikka oli virheetön.

Helsinkiläisen 18-vuotiaan Teemu Saloriutan kuva kalastavasta naurulokista toi voiton 13–18-vuotiaiden sarjassa. Tuomaristo kiitti kuvaa kauniiksi ja taitavasti toteutetuksi.

Kilpailun tuomareina toimivat luontokuvaaja Juha Höykinpuro, graafikko Eero Astala sekä Luonto-Liiton varapuheenjohtaja Inka Plit.

Lisää aiheesta
Vartti.fi
Lukijoiden kommentit » 2 viestiä
2.12.2008 15:51 | Herman

voihan

mun 1,5 vuotias koiranikin ottaa valokuvan huitaisemalla käpälällään kameraa, sit väitän että "lapsi" otti tämän....

2.12.2008 17:45 | haha

joopa joo..

Mitä väliä sillä on minkä ikäinen sun koirasi on.. koira on koira ihminen on ihminen.. koira ei koskaan kehity ihmisen tasolle, eikä niitä voi verrata. Mutta hei, jos joskus järjestetään valokuvauskilpailu koirille, voit ilmottaa koirasi... esim. vaikka just siihen 1,5-vuotiaiden sarjaan, ihan kuin sillä olisi jotain merkitystyä.. :D

Kirjoita kommentti:
Otsikko
Kommentti
Nimi
Nyppiikö BB-porukka?
Aikaa jäljellä
Voit kommentoida tekeillä olevia juttuja, kunnes niiden deadline umpeutuu. Juttuja julkaistaan Vartissa ja Metrossa.