Toimitus Mediatiedot Jakelutiedot Yhteystiedot
su 14.12.2008 klo 18:41
Tapahtuma
Vastaanottajan sähköpostiosoite (erota useat osoitteet pilkulla):
Lähettäjän nimi:
Lähettäjän sähköpostiosoite:
Viesti vastaanottajalle:

Tarja Halonen jakoi piparkakkuja Seurasaaressa

Presidentti Tarja Halonen jakoi pipareita lapsille Seurasaaren joulupolku- tapahtumassa.Harri Kähkönen

Sunnuntaina avoinna ollut Seurasaaren perinteinen joulupolku oli yleisömenestys myös tänäkin vuonna. Järjestäjien mukaan saarella vieraili päivän aikana yhteensä noin 12 000 kävijää.

Joulupolun tapahtumapisteiden vetonauloina toimivat muun muassa napakelkka, hevosajelu ja olkilabyrintti. Lapsille ilmaiseksi jaettu puurokin meni kaupaksi viimeistä pisaraa myöten.

- Kohteisiin oli välillä pitkät jonot, mutta tunnelma oli  hyvä ja rauhallinen. Lapset olivat erityisen innostuneita kaikista kohteista, mutta erikoisemmat leikit kiinnostivat eniten. Ilmaiseksi jaettu puuro riitti kaikille, mutta yhtään ei jäänyt yli, tapahtumaa järjestämässä ollut Päivi Munther kertoili.

Kekkereissä tarjoiltiin yhteensä noin 500 litraa riisipuuroa. Tarjolla oli lisäksi piparkakkuja, joiden jakajana toimi presidentti Tarja Halonen.

Joulupolku järjestettiin tänä vuonna jo 13. kerran.

Tapahtuman suojelijana toimii tohtori Pentti Arajärvi, ja sen toteutuksesta vastaavat Helsingin kaupunki, Joulupolku ry sekä sadat vapaa-ehtoiset.

Myös toinen perinteinen joulunmerkki saapuu kaupungin kaduille maanantaina, kun Pelastusarmeija aloittaa Joulupata -keräyksensä.

Keräys jatkuu jouluaattoon saakka. Patoihin voi lahjoittaa rahan lisäksi myös ehjiä, puhtaita vaatteita, leluja sekä muuta lapsiperheille sopivaa tavaraa.

Viime vuoden Joulupatakeräykset tuottivat kaikkiaan 970 993 euroa. Rahat ohjataan apua tarvitseville.

Muut kuvat
Petra Lehtinen
Lukijoiden kommentit » 0 viestiä
Kirjoita kommentti:
Otsikko
Kommentti
Nimi