Toimitus Mediatiedot Jakelutiedot Yhteystiedot
 
to 9.10.2008 klo 09:14
Liikenne
Vastaanottajan sähköpostiosoite (erota useat osoitteet pilkulla):
Lähettäjän nimi:
Lähettäjän sähköpostiosoite:
Viesti vastaanottajalle:

Luotatko joukkoliikenteeseen?

Voit kommentoida tekeillä olevia juttuja, kunnes niiden deadline umpeutuu. Juttuja julkaistaan Vartissa ja Metrossa.
Aikaa jäljellä 
Kristoffer Gylling
Tietokonevian lamauttaman pääkaupunkiseudun työmatkaliikenteen ongelmat ovat jatkuneet raiteilla. Saitko tietoa ongelmista ja korvaavista kuljetuksista? Kauanko jouduit odottelemaan? Miten lopulta pääsit perille? Aiotko hakea korvauksia myöhästelyistä? Uskallatko kaaoksen jälkeen luottaa joukkoliikenteeseen?
Lukijoiden kommentit » 18 viestiä
9.10.2008 09:32 | tillintallintei

Joukkoliikenne sucks

En ole luottanut vuosiin yleisiin kulkuvälineisiin, hintaansa nähden palvelu on ala-arvoista (ei kuskien vika), mutta usein kulkuvälineet myöhässä, täynnä, rauhatonta... Ja lippujen hinta nousee!

9.10.2008 10:12 | T

Kohtuullinen palvelu

Pääosin luotan julkiseen liikenteen, mutta kun talvi tulee niin epävarmat ajat alkaa. Voin vaikka lyödä vetoa niin VR:n junat on ens talvena jumissa yli viitenä aamuna.

Mitä enemmin on vaihtoja sitä epätodennäköisempää on päästä perille ajoissa.

9.10.2008 11:54 | Elämä on..

Halpaa/hyvää

Loistavasti toimii, meillä nyt vaan sattuu olemaan talvi ja huonoja kelejä. Kuinka moni henkilö auto jää käynnistymättä tai lipsahtaa ojaan "talven yllättäessä"?

9.10.2008 11:57 | j

kapina joukkoliikennettä vastaan

9.10.2008 12:33 | a

suomi kiltti kansa

9.10.2008 16:56 | SteveB

VRn paikallisliikenne toimii niin hyvin niin luotettavasti, että kun juna myöhästyy 5 min niin sitä koetaan mahtavana epäonnistumisena. Muualla paitsi Japanissa ihmiset eivät edes kiinnittäisi siihen huomiota. Silti, olen omahyväisen tyytyväinen, että juuri tälle päivälle minulle sattui vapaa päivä!

9.10.2008 17:25 | myösästynyt ja pahasti

ensin odottelin yli puoli tuntia junaa malmin asemalla ,ilman mitään tietoa siitä miksi ei junaa tule.sitten kun se vihdosta viimein tuli niin se seisoi pasilan jälkeen paikallaan parikymmentä minuuttia..takasi tullessa ei edes tiennyt mikä juna menee mihinkä ja koska lähtee..et takkusi ja pahasti .eikä mitään neuvontaa missään

9.10.2008 17:25 | myösästynyt ja pahasti

ensin odottelin yli puoli tuntia junaa malmin asemalla ,ilman mitään tietoa siitä miksi ei junaa tule.sitten kun se vihdosta viimein tuli niin se seisoi pasilan jälkeen paikallaan parikymmentä minuuttia..takasi tullessa ei edes tiennyt mikä juna menee mihinkä ja koska lähtee..et takkusi ja pahasti .eikä mitään neuvontaa missään

10.10.2008 09:54 | Joksu

Ennen luotin lähijunien aikatauluihin. Ennen tätä episodia olivat E-junat viime viikolla myöhästelleet n. 5-10 minuuttia siinä klo 14-15 välillä. Joka päivä. Tämä oli vissiin joku ensioire nyt jo tapahtuneelle. Ei siinä mitään, pakko käyttää julkisia kun ei tuo auton hommaaminen ole vaihtoehto tässä kiskurimaassa. Mites ne bussit?

10.10.2008 10:58 | mä

kyllä matkustajista se 3-5 min myöhästely ku änkee aina 1 ovesta sisää asemilla kyllä siinä ne minuutit tulee ku odottaa omaa vuoroa päästä ovesta junissa myös muitakin ovia

10.10.2008 11:26 | Touko

OLISIKO AIKA POLIITIKKOJEN OTTAA VASTUU VAIKKA UHKA SAKOLLA

Poliitikot ja etenkin ministeireiden aika ottaa joukkoliikeenteen järjestelyistä vastuu ja jos ei saada toimimaan niin määräätään poliittisille päätöksille uhkasakko niin päätökset paranisi

10.10.2008 13:53 | Pete

Metro toimii

Metro toimii kuin junan vessa. Tai no, ehkä junien vessatkaan eivät toimineet torstaina...

10.10.2008 15:40 | Asiakas

En luota HelBl, HKL, VR:n palveluihin

Bussiin pitää mennä ajoissa, koskaan ei tiedä milloin ne lähtee. Milloin on puuttuvia vuoroja. Milloin pitää neuvoa kuljettajia reitillä, kun ei olla perehdytty uusia linjoja kuljettajille. Koskaan ri tiedä hajoaako metro, Lähiliikenteenjunat. Pyörällä, omalla autolla pääsee säässä kuin säässä perille EI JULKISILLA

10.10.2008 17:18 | harmaamassa

Karjakuljetukset (joukkoliikenne)

Joukkoliikenteen tarkoitus on erottaa rahvas parempiosaisten joukosta omiin karjakuljetus-tyyppisiin kuljettimiinsa.

Henkilökohtaisesti en keksi mitään syytä odottaa viimassa, tihkussa, pakkasessa junaa/bussia/ratikkaa tai muutakaan kuselta haisevaa likaista täyteen ahdettua pahvilaatikkoa (joukkokulkinetta) kun voin startata juuri silloin kun haluan valmiiksi lämmitetyllä (kaukos. weba) kulkineellani, joka vie ovelta-ovelle samalla mielimusiikkia kuunnellen ja omasta rauhasta kiireettömästi nautiskellen.. Oma auto ei mene kahdesti vuodessa lakkoon, rikkoudu, ole säästä tai tietotekniikan ongelmista riippuvainen. Sen sijaan se on edullinen, nopea, mukava ja joustava.

10.10.2008 17:57 | Pekka

VR Todella varma ja luotettava!

Matskutapaa hyvät ihmiset joskus muualla (edes euroopassa) niin voitte todeta miten hyvin meillä junat kulkee ajallaan... Jos joku juna joskus on ihan 5min. myöhässä niin ei luulis olevan niin kamalaa. Ja yleensä vielä meidän matkustajien vika että aikataulut pettää (viime hetken juoksentelijat yms...)
Ja tähän kyseiseen vikaan viitaten turha haukkua asiasta vr:tä. Vika oli liikenteenohjauksessa josta vastaa Rhk. Ei se oo bussikuskinkaan vika jos valot ei vaihdu vihreäksi. Miettikää asioita ennen kun alatte aina kitisemään. Kiitos VR että junat kulkee ajallaan "edes" 360pv vuodesta.

13.10.2008 10:06 | Matkustaja

Parempaa rahoitusta

Valtion poukkoileva rahoituspolitiikka on tähän vikaan syynä. Pitää saada kunnon määrärahat, että laitteet saadaan uusittua kerralla kuntoon. Kyseessä on 15 vuoden ikäiset laitteet, jotka ovat tietotekniikan mittapuun mukaan jo vanhat.

13.10.2008 13:08 | hauki on kala

rhk ja vr

Lipuntarkastajia enemmän vaunuihin, niin saadaan pummien rahoilla kustannettua paremmat liikenneohjausvälineet.

13.10.2008 15:59 | reservityöläinen

HKL on hinnoitellut itsensä ulos

Joukkojen kuljetusvälineissä on ainakin yksi vika, sisään pääsee kuka vain. Aikoinaan lopetin dösän käytön tympeisiin ja epäkohteliaisiin kuskeihin kyllästyneenä. Nykyään ei vain yksinkertaisesti hinta eikä matkaseura kiinnosta.

Kirjoita kommentti:
Otsikko
Kommentti
Nimi
Voit kommentoida tekeillä olevia juttuja, kunnes niiden deadline umpeutuu. Juttuja julkaistaan Vartissa ja Metrossa.